22. apríla 2014

Okrúhle stĺpiky Bekaclip®

Každé pletivo na oplotení potrebuje určitú oporu. Túto podporu vytvárame stĺpikmi zabudovanými do zeme či už zemnými skrutkami, alebo betónom. Jedným zo stĺpov, ktoré ponúka firma Betafence® je stĺpik Bekaclip®.
Hneď v úvode si môžete na stĺpiku všimnúť jeho atypický, ale atraktívny tvar. Tento nám umožňuje ľahkú a pohodlnú inštaláciu celého oplotenia. Zároveň zaručuje pevnosť a odolnosť. Stĺpiky sú potiahnuté zinkovou vrstvou, nie len z vonkajšej strany, ale aj z vnútornej. Následne sú poplastované vypaľovaným polyesterom, ktorého minimálna hrúbka je 60 mikrónov. Stĺpik je schopný odolávať či už poveternostným podmienkam, korózii alebo nárazom. To, že si za kvalitou a odolnosťou tohto výrobku stojíme, zákazník pocíti aj na jedinečnej záruke až 10 rokov.
Stĺpiky Bekaclip® sú súčasťou systému Bekaclip®, ktorý tvoria stĺpiky, plastové spony a zvárané siete. Najvhodnejším typom pletiva sú Bekafor® Classic, Bekafor® Prestige, Zenturo®, ale taktiež siete Pantanet®. Stĺpiky sú vybavené montážnou lištou. Táto umožňuje rýchle uchytenie siete pomocou plastových spôn. Na inštaláciu oplotenia je potrebné použiť kliešte Bekaclip®na plastnové svorky alebo Bekaclip® na nerezové spony napínací hrebeň. Stĺpiky nevyžadujú dodatočnú údržbu, pretože sú spevnené oceľovými tyčami, ktoré sú obalené umelou hmotou.
Stĺpiky sú dostupné v zelenej, antracitovej alebo bielej farbe. Je možné ich doplniť čiapkou v rovnakej farbe. Tá slúži na ochranu stĺpiku a zamedzuje vniknutiu cudzích telies a vody do jeho vnútra. Pred inštaláciou stĺpika do betónovej steny je nutné sa uistiť, že sa v ňom nenachádza voda!
Betafence® ponúka svojim zákazníkom aj možnosť zakúpenia si stĺpiku Bekaclip® so zahnutým ramenom. Tento je používaný na rohy oplotenia, pretože tvorí väčšiu oporu.

Tak toto sú stĺpiky Bekaclip®. :-)


Manuál montáže TU

Viac informácií TU a na bezplatnej infolinke: 0800 555 999.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára